Еразмус+ КА2 GameHub

Запрошуємо викладачів та науковців Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника прийняти участь у безкоштовних тренінгах в рамках європейського проекту програми Еразмус+ КА2 «GameHub: університетсько-підприємницька співпраця в ігровій індустрії в Україні»

Якщо у Вас є бажання перейняти досвід в області розробки комп’ютерних ігор у європейських партнерів, стати тренером і створювати власні навчальні модулі, запрошуємо вас взяти участь у безкоштовних тренінгах, які будуть проходити на базі Київського національного університету будівництва і архітектури та Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника починаючи з 9 листопада 2016р. по 16 грудня 2016р. Тренінги проводитимуться представниками таких університетів, як University of Deusto (Bilbao, Spain), AGH University of Science and Technology Krakow, (Poland), FHJ University (Graz, Austria).

За результатами тренінгів будуть видаватися сертифікати.

Проект Erasmus+KA2 “GameHub: університетсько-підприємницька співпраця в ігровій індустрії в Україні” (номер 561728-EPP-1-2015-1-ES-EPPKA2-CBHE-JP) сприяє збільшенню людських інвестицій в розвиток ІТ-бізнесу в Україні, вибудовуючи симбіоз співпраці між університетами та підприємствами ігрової індустрії.

Детальніше про проект можна дізнатися на сайті та на сторінці Facebook.

Щоб взяти участь у тренінгах, необхідно зареєструватися та заповнити анкету за посиланням:http://goo.gl/TOBYPP

За результатами анкетування буде проведено відбір учасників на конкурсній основі.

Кількість місць на участь у тренінгах обмежена!

Дедлайни для заповнення анкет та розклад тренінгів у прикріпленому файлі13