Корисні канікули. Створи свій ігровий всесвіт

Кафедра комп’ютерних наук та інформаційних систем Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника стала учасником Міжнародного грантового освітнього проєкту “Корисні канікули. Створи свій ігровий всесвіт” спільно з ГО “Спілка Української Молоді в Україні”.

Метою проєкту є ознайомлення дітей та підлітків із сільської місцевості із технологіями створення комп’ютерних ігор в середовищі Unity, що сприятиме розвиткові просторової уяви, цифрової грамотності, творчого мислення та комунікаційних навичок учасників курсу.

Організатором проєкту виступила ініціатива Meet and Code. Ініціатива Meet and Code реалізується SAP, Haus des Stiftens für Unternehmen & Non-Profits gGmbH, TechSoup Europe та її мережевими партнерами в різних країнах. Haus des Stiftens für Unternehmen & Non-Profits gGmbH відповідальна за ініціативу, відбір заходів у Німеччині, Австрії та Швейцарії і загалом керує проєктом. TechSoup Europe координує фінансування та діяльність мережевих партнерів в різних країнах в рамках ініціативи. Партнери TechSoup Europe відповідають за координацію ініціативи та вибір подій у своїх країнах. Ініціатива Meet and Code розроблена спільними зусиллями Haus des Stiftens gGmbH та SAP.

Оголошення