Заняття “Академічна доброчесність у навчальному закладі”

Академічна доброчесність є одним із наріжних каменів освітнього процесу у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника та на кафедрі Комп’ютерних наук та інформаційних систем зокрема.

Для того, щоб наші першокурсники з перших тижнів навчання почали засвоювати принципи академічної доброчесності 09.11.2022 відбулось заняття “Академічна доброчесність у навчальному закладі” зі здобувачами освіти першого курсу спеціальності 126 “Інформаційні системи та технології”. Організатори зустрічі гарант освітньої програми “Інформаційні системи та технології” доцент Превисокова Н.В. та академнаставник групи ІСТ-1 викладач Ізмайлов А.В. розглянули питання понять та принципів академічної доброчесності, її порушень, різновидів академічного плагіату та надали рекомендації щодо його запобігання.
Окремо звернено увагу на чинні положення у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника з питань етики та академічної доброчесності та Кодекс честі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

У підсумку зустрічі усі учасники погодились із тим, що академічна доброчесність – це обов’язок кожного з учасників освітнього процесу.

Photo from lecture
Photo from lecture
Photo from lecture
Photo from lecture
Photo from lecture
Photo from lecture