День університету

День університету-2024

Сьогодні, 14 травня, у нашій університетській родині відзначається подвійне свято – День нашого Університету та День народження видатного українського письменника, громадського діяча і політика, патрона нашого освітнього закладу – Василя Стефаника. Кафедра Комп’ютерних наук та інформаційних систем Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника долучається до привітань та бере активну участь у святкуваннях.

Особливо цікавою подією був науковий пікнік під стінами університету, який покликаний познайомити мешканців та гостей міста (а між тим і потенційних абітурієнтів) з можливостями та освітніми пропозиціями університету. Кафедра Комп’ютерних наук та інформаційних систем долучилась до стенду факультету Математики та інформатики і представила наші актуальні розробки, у т.ч. ігрові розробки у рамках проекту GameHub.

Якщо Ви з якихось причин пропустили наші презентації або були присутні й хочете дізнатись більше – запрошуємо до нашої Телеграм-спільноти або відвідати нас уживу за адресою:

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника
вул. Шевченка, 57, ауд. 314
м. Івано-Франківськ

Вітаємо усіх зі святом та запрошуємо приєднатися до нашої великої університетської родини!