Семінар “Student to IT Pro: Your Career Journey” із Тетяною РОДЧИН – PM у компанії SoftServe

На базі кафедри Комп’ютерних наук та інформаційних систем Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбувся відкритий семінар “Student to IT Pro: Your Career Journey” випускниці кафедри (спеціальність “Комп’ютерні науки”) Тетяни Родчин – Project Manager у компанії SoftServe.

Під час семінару пані Тетяна поділилась своїм досвідом сходження по кар’єрних сходах, розповіла, які навички здобуті під час навчання в університеті стали їй у пригоді, розповіла про перспективні напрями технологій, на які слід звернути увагу молодому фахівцеві, який зараз здобуває освіту та відповіла на всі запитання аудиторії.

Лаконічна та динамічна доповідь фахівця-практика споводувала жваву дискусію. Здобувачів цікавили нюанси проектного менеджменту, застосування кращих практик, а також на скільки добре потрібно володіти технологіями розробки для управління перебігом проекту. Особливо відзначились здобувачі групи КН-21, які задали найбільше питань.

Очевидний інтерес до семінару і теми доповіді обіцяють продовження подібних зустрічей. Дякуємо пані Тетяні за презентацію та змістовну дискусію!