Зустріч представників кафедри із партнерами та стейкхолдерами з компанії AMC Bridge

AMC Bridge Logo

Кафедра Комп’ютерних наук та інформаційних систем активно співпрацює з найвідомішими представниками українського ІТ-ринку. Сьогодні відбулась онлайн-зустріч із представниками компанії AMC Bridge, яка уже декілька років поспіль є надійним партнером Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та стейкхолдером освітніх програм “Комп’ютерні науки” та “Інформаційні системи та технології”, які забезпечуються кафедрою.

Під час зустрічі було обговорено питання подальшого поглиблення та розширення співпраці, зокрема, проведення воркшопів та відкритих лекцій, здійснення аналізу силабусів освітніх компонент з метою доповнення навчальних курсів темами, вміст яких є актуальним ринку інженерного програмного забезпечення, участь здобувачів освіти у програмі AMC Bridge Campus та ще багато цікавих активностей, про які ми розповімо згодом.

Нагадуємо, що здобувачі освіти освітніх програм “Комп’ютерні науки” та “Інформаційні системи та технології”, починаючи з другого семестру другого курсу бакалаврату можуть спробувати свої сили у програмі стажування AMC Bridge Campus, яка дозволяє здобути практичний досвід, попрацювати над цікавими проектами, а також заробити свої перші гроші на ниві ІТ, оскільки стажування оплачується від першого дня. Окрім цього, гнучкий графік стажування дозволяє поєднувати навчання в університеті та практичну діяльність у межах компанії. Завжди актуальну та вичерпну інформацію про програму стажування можна отримати за посиланням.

Meeting screenshot

Meeting screenshot

Meeting screenshot