Конкурси для студентів від Національного банку України

З метою підвищення рівня знань молоді з платіжної безпеки, Національний банк України запрошує студентів Прикарпатського національного університету до участі у конкурсах:

  • Платіжна безпека в коміксах” – це освітня ініціатива, під час якої студенти створюють комікс на тему платіжної безпеки за допомогою інструментів на основі штучного інтелекту: чат-боту ChatGPT та генератора зображень Midjourney або Bing Image Creator.
    Термін проведення: з 03 квітня до 31 травня 2023 року
    Призи для переможців: переможці конкурсу, які посядуть 1–5 місця, отримають сертифікати на купівлю електронної техніки на суму 7 000 грн. Переможці конкурсу, які посядуть 6–10 місця, отримають: брендовані худі, екосумки, чашки, блокноти, магніти, наклейки;
  • PaySafe” – це освітня ініціатива, під час якої студенти створюють відео на тему одного з поширених сценаріїв платіжного шахрайства.
    Умови конкурсу: зняти коротке відео (до 5 хв.) за одним із сценаріїв шахрайства.
    Термін проведення: з 03 квітня до 31 травня 2023 року.
    Призи для переможців: команда, яка посяде 1 місце, отримає один сертифікат на купівлю електронної техніки на суму 15 000 грн. Всього буде визначено 7 команд переможців. Повний перелік призів зазначено в умовах участі в конкурсі.

Для участі в заходах необхідно зареєструватися. Форми реєстрації, освітні матеріали для проведення заходів, детальні умови участі у конкурсах – на сайті проекту: https://promo.bank.gov.ua/marathon-stopfraud/.
Організатором заходів є Національний банк України.

Закликаємо до активної участі у запропонованих конкурсах, оскільки платіжна безпека – це неодмінна складова цифрового демократичного суспільства майбутнього.