У Прикарпатському національному університеті відбувся день відкритих дверей

Сьогодні відбувся День відкритих дверей Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Привітальне слово ректора та інструктаж голови приймальної комісії перейшли у зустрічі по факультетах, де презентувались окремі освітні програми та випускові кафедри.

Так, під час зустрічі факультету Математики та інформатики в рамках презентації кафедри Комп’ютерних наук та інформаційних систем було представлено освітні програми “Комп’ютерні науки” та “Інформаційні системи та технології”. Під час презентації абітурієнтів та їх батьків було ознайомлено із особливостями кожної з програм підготовки, а також представлено роботи здобувачів освіти, які було створено у рамках дисциплін по розробці ігор на основі проекту GameHub. Співавтор однієї з таких розробок – студент 4-курсу освітньої програми “Комп’ютерні науки” Юрій Ровінський поділився із аудиторією своїми враженнями від навчання та закликав ретельно підійти до вибору освітньої програми, щоб потім наполеглива праця на освітній ниві приносила лише задоволення та відчуття досягнення поставленої мети.

Щоб краще познайомитися із освітніми програмами, які забезпечуються кафедрою Комп’ютерних наук та інформаційних систем та зробити усвідомлений вибір при вступі, рекомендуємо ознайомитися із матеріалами за наступними посиланнями:

Meeting screenshot

Meeting screenshot

Meeting screenshot

Meeting screenshot