8 квітня – День абітурієнта у Прикарпатському національному університеті

Announcement banner

Не лінуємося нагадати про те, що завтра – 8 квітня у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбудеться День відкритих дверей у онлайн-форматі.

Зустріч відбудеться онлайн 8 квітня 2023 року об 11:00.

Підключення за посиланням:

https://us02web.zoom.us/j/85945987751?pwd=Y0hUVTVBbHcvbGVUeG9ORTRKbWJ2UT09

Meeting ID: 85945987751
Passcode: dG.dv#b2

Спочатку Вас зустріне ректор. Після цього покрокову інструкцію з детальною інфографікою щодо всіх деталей вступу-2023 Ви отримаєте від відповідального секретаря Приймальної комісії.

А потім, аби витрачати час лише на конкретну інформацію, яка стосується особисто кожного з Вас, запрошуємо під’єднатися до персональних кабінетів інститутів та факультетів, які ви обрали. Там відбудеться предметне живе спілкування у форматі запитань-відповідей.

Там на вас також чекатимуть студенти, які поділяться власним досвідом вступу і навчання у ПНУ.

Дізнатися більше про освітні програми за спеціальностями “Комп’ютерні науки” та “Інформаційні системи та технології” (і про те, як стати ІТ-фахівцем), Ви зможете дізнатися під час презентації кафедри Комп’ютерних наук та інформаційних систем, яка відбудеться у рамках зустрічі з факультетом Математики та інформатики, яка розпочнеться 8 квітня о 12:00 за посиланням meet.google.com/vhq-idco-omq

Радимо 8 квітня 2023 року скористатися нагодою деталізувати всю інформацію про спеціальності та освітні програми; матеріально-технічне забезпечення; можливості для студентів та дозвілля; і не втратити свій шанс здобути омріяну професію, а з нею – і свій шлях до успіху!

До зустрічі онлайн!