Відбулася зустріч “Знайомство з EРАМ: від університетської програми до успішної IT кар‘єри!”

Meeting photo

Студенти кафедри Комп’ютерних наук та інформаційних систем Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника мали чудову можливість зустрітися з представниками компанії EPAM та дізнатися про можливості для професійного зростання та додаткового навчання.

До зустрічі долучилась велика кількість студентів різних напрямів та курсів, а також викладачі.

На події обговорили багато цікавих тем, включаючи практичний досвід через виробничу практику, можливості для професійної орієнтації та додаткового навчання на ресурсах компанії EРAM.

Також поговорили про системність в предметах університетської програми та те, як системний аналіз може допомогти покращити навчальний процес.

Учасники зустрічі мали чудову можливість отримати цінні поради та відповіді на свої запитання від експертів компанії EPAM, яка є найбільшою ІТ компанією України та має великий досвід роботи у сфері ІТ. Зустріч була корисною та пізнавальною для всіх учасників, які зацікавлені у розвитку своєї кар’єри в ІТ-сфері.

Якщо Ви хочете першими дізнаватись про подібні зустрічі або Ви хочете стати частиною родини кафедри Комп’ютерних наук та інформаційних систем, щоб приймати участь у подібних заходах, то приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу з останніми оновленнями та новинами:

Telegram_logohttps://t.me/KNIS_PNU_GROUP

або до нашої Телеграм-спільноти, де можна поставити будь-які питання, які Вас хвилюють (у т.ч. щодо вступної кампанії):

Telegram_logohttps://t.me/knis_pnu

Meeting photo

Meeting photo

Meeting photo

Meeting photo