Звітна наукова конференція здобувачів освіти за 2022 рік

Тиждень звітної наукової конференції Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника продовжується і сантиметри снігу не завадили здобувачам освіти провести свої очні засідання у секціях “Комп’ютерних наук” та “Інформаційних систем та технологій” за модерації викладачів кафедри Комп’ютерних наук та інформаційних систем. Живе спілкування про актуальні наукові розробки молодих учених та обмін досвідом – основні риси тих кількох годин, які тривали виступи та дискусії.

Оскільки здобувачі освіти четвертого року бакалаврату та першого року магістратури перебувають на виробничій практиці на підприємствах та установах області та поза її межами і дехто в силу погодних умов не мав змоги вчасно дістатись очної зустрічі, паралельно з очними засіданнями відбулось комбіноване для обох секцій онлайн-засідання, яке незважаючи на дистанційний формат, також відзначилося інтенсивними дискусіями та обміном досвідом між учасниками навчального процесу.

Бажаємо усім доповідачам поступу в подальших наукових пошуках та розробках, щоб Українська Наука розвивалась та представлялась молодими науковцями і на міжнародній арені.

Annual conference photo

Annual conference photo

Annual conference photo