Студенти кафедри долучилися до проекту UNIVERSEH 2.0-Extended for Ukraine

15 квітня команда Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника стала співорганізатором студентської онлайн-конференції в рамках реалізації завдань проекту UNIVERSEH 2.0-Extended for Ukraine. У події взяли участь студенти факультету математики та інформатики, фізико-технічного факультету та факультету природничих наук, а також університетів-партнерів у консорціумі UNIVERSEH, зокрема AGH University of Kraków (Польща), Université de Toulouse (Франція), Université du Luxembourg (Люксембург) та Heinrich Heine Universität Düsseldorf (Німеччина).

Студентки спеціальності “Комп’ютерні науки”: Бабала Вікторія, Гусь Анна, Косар Оксана і Малик Руслана презентували Прикарпатський національний університет, розповівши про різні аспекти сучасного студентського життя – від навчання та наукової роботи до волонтерської діяльності та планів на майбутнє, згадавши про GameHub Laboratory та один з нещодавніх проектів – EdPro.

Активність проекту UNIVERSEH спрямована саме на залучення студентів сучасних європейських університетів до спільної роботи в актуальних для об’єднаної Європи напрямках, пов’язаних із «земним» використанням космічних технологій.

Кафедра вітає наших активних здобувачів вищої освіти та бажає творчої наснаги у подальших наукових пошуках.