«Освіта, як проект» (EdPro) – проект успішно реалізовано!

У Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника завершився навчальний проект «Освіта, як проект» (EdPro), який тривав чотири місяці. У рамках проекту студенти 3-4 курсів спеціальностей Комп’ютерні науки та Інформаційні системи та технології отримали можливість набути практичного досвіду працюючи пліч-о-пліч з провідними фахівцями ІТ-компанії.

Проектом керували ментори Михайло Шелудяков, Юрій Дубик і Андрій Дуднік, які допомогли студентам обрати проект для власної розробки оцінивши всі пропозиції. За результатами обговорення, був обраний проект «Мій розклад» над яким команда студентів працювала донедавна пройшовши весь цикл розробки програмного забезпечення під наглядом Тетяни Мандибур; Андрія Дудніка, Ольги Мочерняк; Анастасії Бліднар та Василя Іваночко. Фінальна зустріч проекту була присвячена підбиттю підсумків та аналізу результатів.

Робота студентів була високо оцінена менторами та керівництвом університету. Тепер напрацювання цього проекту стануть цінним та вагомим доповненням для їхнього портфоліо.

Закриття програми включало презентацію проекту студентами та обговорення перспектив і подальшого розвитку спільно з проректором з науково-педагогічної роботи університету Едуардом Лапковським. У подальшому шляху підтримка таких проектів передбачатиме робочий цикл тривалістю 5 років, протягом яких старші студенти будуть передавати набутий досвід молодшим.

Завершуючи зустріч, учасники поділилися своїми думками та очікуваннями, а також отримали сертифікати за участь.