EdPro у особистостях – Вікторія БАБАЛА

Нещодавно було обрано проект для реалізації у рамках ініціативи EdPro. А поки учасники та їх наставники працюють над черговою ітерацією проекту, ми ближче познайомимо Вас із тими, хто, власне, зайнятий розробкою проекту. Сьогодні ми розпочинаємо цикл інтерв’ю “EdPro у особистостях”, у межах якого, кожен з учасників має нагоду розповісти про себе, відповідаючи на наші запитання. Тож хто вони – учасники EdPro?

Сьогодні у нас у гостях – Вікторія Бабала: студентка третього курсу спеціальності “Комп’ютерні науки” та учасниця проекту EdPro.

Вікторіє, чому Ви обрали саме напрямок “Комп’ютерні науки”, за яким зараз здобуваєте освіту?

Обрання напрямку в галузі комп’ютерних наук та ІТ було обумовлене моїм інтересом до розвитку технологій, їх впливу на сучасний світ і бажанням приймати участь у створенні новаторських рішень, які можуть поліпшити якість життя людей.

Тоді здається очевидним те, чому Ви вирішили взяти участь у проекті EdPro. Чи були ще якісь причини?

Участь у проекті EdPro виглядає для мене як чудова можливість отримати практичний досвід роботи з реальним проектом, співпрацювати з професіоналами в галузі ІТ, а також розвивати комунікаційні та командні навички. Також, формування портфоліо та можливість отримати відгуки від наставників є важливими кроками у моєму професійному розвитку.

До речі, щодо галузі ІТ… На Вашу думку, яка роль ІТ у сучасному суспільстві?

Роль ІТ-сфери у сучасному суспільстві величезна. ІТ впливає на всі сфери життя, від економіки й освіти до медицини та розваг. Вона забезпечує швидку інформаційну взаємодію, оптимізує процеси та сприяє технологічному прогресу.

Щось ми все про ІТ та й про ІТ… А яке Ваше хобі поза цією галуззю?

Поза ІТ моє хобі – фотографія. Це для мене не тільки спосіб відпочинку, але й засіб вираження та сприйняття навколишнього світу. За допомогою фотографії я можу виразити свою творчість та сприймати світ навколо з нового кута.

І, наостанок, напевне класичне запитання з рейтингу “Топ-10 запитань, які можна почути на співбесіді”: “Ким Ви бачите себе через 10 років?”

Через 10 років я бачу себе фахівцем в галузі ІТ, з власним проектом чи компанією. Я хочу продовжувати вдосконалювати свої навички, бути частиною інновацій та приносити користь суспільству через технології.

Дякуємо за Ваш час та відповіді, бажаємо успіхів на проекті!

Дякую Вам за можливість взяти участь у такому цікавому проекті!

EdPro-participant-1