Випускники кафедри отримали дипломи бакалавра

Сьогодні у стінах факультету Математики та інформатики Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулась святкова подія: вручення дипломів бакалавра випускникам, серед яких студенти, а тепер уже – бакалаври спеціальностей “Комп’ютерні науки” та “Інформаційні системи та технології”, яких підготувала кафедра Комп’ютерних наук та інформаційних систем.

Для усіх викладачів кафедри та випускників – це святковий день, сповнений гордості та надії, особливо для академнаставників груп-випускників: Горєлова В. О. (група КН-4) та Ізмайлова А. В. (група ІСТ-4). Ось так і пройшли, здавалося б непомітно, 4 роки навчання, на які випали і нелегкі випробування, і звитяги на науково-педагогічному фронті, і унікальний досвід, з яким тепер не соромно вступати у професійне життя. Легкі ноти суму від того, що талановиті молоді люди, до яких прикипіло викладацьке серце, покидають свою alma mater витісняються радістю й гордістю від того, що вони відправляються у далеку дорогу побудови нового інформаційного суспільства максимально підготовленими та сповненими натхнення до великих звершень. Радості додає те, що з більшістю випускників ще буде нагода попрацювати протягом 1,5 років, оскільки вони вирішили поглибити свої знання і вдосконалити уміння та навички у межах магістерської програми “Комп’ютерні науки” у стінах рідного університету.

Вітаємо випускників та бажаємо творчої наснаги, видатних професійних здобутків та успіхів на життєвому шляху!

diploma-awarding-CS-2023-1diploma-awarding-CS-2023-2diploma-awarding-IST-2023-1diploma-awarding-IST-2023-2diploma-awarding-IST-2023-3