Університет отримав відзнаку «Золотого освітнього партнера» SoftServe

Сьогодні відбулася зустріч ректора Прикарпатського національного університету Ігоря Цепенди та проректора з науково-педагогічної роботи Руслана Запухляка із керівником Центру розвитку талантів в Івано-Франківській та Закарпатській областях SoftServe Юрієм Безгачнюком, під час якої університет отримав відзнаку «Золотий освітній партнер» від ІТ-компанії SoftServe.

SoftServe — це глобальна ІТ компанія з українським корінням, яка займається консалтингом та надає послуги у сфері цифрових технологій. Понад 10 000 співробітників працюють над 900+ проєктами з клієнтами в США та Європі. А ще SoftServe — це штаб-квартири в Україні та США і центри розробки в Європі та Латинській Америці.

Ця почесна нагорода стала свідченням успішної та продуктивної співпраці між компанією SoftServe та університетом, у тому числі кафедри Комп’ютерних наук та інформаційних систем, яка співпрацює з Softserve ще з 2007 р. (тоді ще кафедра Інформатики), коли було відкрито Івано-Франківський офіс компанії. За роки співпраці сотні кращих випускників спеціальностей “Комп’ютерні науки” та “Інформаційні системи та технології” розпочали свій кар’єрний шлях у Softserve, засвідчивши високий та актуальний потребам ринку рівень підготовки.

Ми вдячні SoftServe за їхню підтримку та допомогу у розвитку наших освітніх програм. Сподіваємося на подальше плідне співробітництво та здійснення низки успішних ініціатив у майбутньому.