Працівники та випускники кафедри – розробники нової комп’ютерної гри-вікторини “Давній Галич”

Screenshot

Нещодавно працівники та студенти кафедри долучились до створення гри-вікторини “Стежками Франка”, а сьогодні, 1 лютого, в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника у змішаному форматі відбулася презентація комп’ютерної гри-вікторини “Давній Галич”, яка створена з нагоди 1125-річчя древнього міста, що святкується цьогоріч.

Як і минулого разу, безпосередньою розробкою програмного продукту займалися викладачі та тепер уже випускники кафедри Комп’ютерних наук та інформаційних систем, а саме

Віктор РОВІНСЬКИЙ – кандидат технічних наук, доцент кафедри Комп’ютерних наук та інформаційних систем

Юрій РОВІНСЬКИЙ – випускник освітньої програми “Комп’ютерні науки” першого (бакалаврського) рівня (випусковою є кафедра Комп’ютерних наук та інформаційних систем)

Віктор Анатолійович уже традиційно є автором музичного супроводу до гри та загального геймплейно-стилістичного оформлення і своїм багатим практичним досвідом він охоче ділиться зі здобувачами освіти за освітніми програмами “Комп’ютерні науки” та “Інформаційні системи та технології” на відповідних вибіркових дисциплінах.

Гра «Давній Галич» інтелектуально-навчального змісту, призначена для учнів, учителів, студентів, викладачів, а також усіх, хто бажає перевірити і удосконалити свої знання з історії та культурно-мистецького життя славного міста Галича. Вона містить також краєзнавчий та туристичний аспекти. Унікальна настільна мапа гри складається з восьми світлин і відображає пам’ятки архітектури славного Галича. Головний персонаж гри – дракон, який проходить дорогою, ставлячи 20 питань учасникам гри. Внесені до гри питання відповідають сучасному баченню історії і культурно-мистецького життя міста Галича і краю, їхньої ролі у славному минулому України, ближчих чи дальших країн Європи назагал.

Кафедра щиро вітає колег та всіх учасників проекту із успішним релізом та бажає творчої наснаги!