Зустріч із представниками компанії SoftServe

Сьогодні відбулася зустріч студентів факультету Математики та інформатики із представниками компанії SoftServe. Серед учасників зустрічі було чимало здобувачів освіти за освітніми програмами “Комп’ютерні науки” та “Інформаційні системи та технології”, а також викладачів кафедри Комп’ютерних наук та інформаційних систем.

У своїй презентації керівник Центру розвитку талантів у Івано-Франківській та Закарпатській областях SoftServe Юрій Безгачнюк поділився зі студентами інформацією щодо найбільш актуальних тенденцій у сучасному ІТ, а також розповів про потреби сьогоднішнього ринку праці у галузі інформаційних технологій. Презентацію завершили практичні поради майбутнім айтівцям, а також жвава дискусія щодо актуальних технологічних новинок у світі.

Окрім цього, під час зустрічі, пан Юрій звернув увагу на те, що зараз більше десятка студентів освітніх програм “Комп’ютерні науки” (бакалаврського та магістерського рівнів) та “Інформаційні системи та технології” проходять практику у компанії SoftServe та показують високий рівень підготовки та обізнаності у робочих процесах ІТ-бізнесу. Доповідач також відзначив актуальність тем дипломних бакалаврських та магістерських робіт, над якими працюють майбутні випускники.

Колектив кафедри висловлює щиру подяку компанії SoftServe та панові Юрію за десятиліття співпраці, горизонти якої щорічно розширюються. Користаючись нагодою, кафедра запросила представників компанії до подальшого обговорення освітніх програм та викликів, які стоять перед сучасною освітою. Нагадаємо також, що нещодавно ПНУ отримав відзнаку “Золотого освітнього партнера” від компанії SoftServe.

Meeting Photo-1
Meeting Photo-2
Meeting Photo-3
Meeting Photo-4
Meeting Photo-5