Шлях програміста: Артур Марцінковський – шлях подолано.

Як і було задумано, 1.04.2019 успішно проведена лекція магістранта Артура Марцінковського на тему “Шлях програміста: університет, робота, оупенсорс”. Передбачалось, що такий формат буде цікавий переважно учням шкіл і студентам 1х курсів, які ще не визначились остаточно зі своїм подальшим професійним шляхом. Проте на захід прийшли студенти навіть до 3го курсу включно. З розповіді, слухачі дізнались про особливості роботи сучасного програміста, як поєднувати роботу з навчанням, для чого вчитись в університеті взагалі, що це дає в подальшому і як робити це максимально ефективно. Значна кількість неформальних питань до лектора “після” –  показала достатню зацікавленість темою. Не обійдений увагою проект “GameHub” – відзначена значна перспектива необхідності програмування ігор в процесі професійного зростання майбутніх програмістів.

Дякуємо Артуру за корисний і пізнавальний матеріал, і бажаємо подальшого зростання на професійній, та можливо, науковій ниві!

p.s. Ми плануємо продовжувати такий науково-просвітницький формат роботи, тому запрошуємо всіх бажаючих до співпраці (контакти: телеграм-група  t.me/knis_pnu або безпосередньо на кафедрі КНІС (ауд.313-314)

Презентаційні матеріали MОЖНА завантажити клацнувши за даним посиланням…